Schilderen

Schilderwerk aan de binnen- en buitenzijde van een pand wordt door onze schilders op professionele wijze uitgevoerd. Vanzelfsprekend wordt dit gedaan met verf en materialen van top kwaliteit.

Vakkundig schilderwerk zorgt niet alleen voor een goede uitstraling van het houtwerk van een pand, het bied ook een duurzame bescherming tegen weersinvloeden. Niet alleen de glanzende laag bepaald de staat van het schilderwerk, de ondergrond is minstens zo belangrijk.

Bij de uitvoering besteden wij ruimschoots aandacht aan het schuren, plamuren en gronden om een zo strak mogelijk eindresultaat te verkrijgen. Ook eventuele houtrotreparatie nemen wij voor onze rekening.

Het schilderwerk van nieuwbouw woningen gebeurd veelal in samenwerking met de aannemer, maar ook als particulier kunt u hiervoor bij ons terecht.

Wij werken uitsluitend met professionele merken als Sigma, Sikkens, o.g.

Voor een deskundig advies over de staat van het schilderwerk komen wij graag bij u langs. Wij inspecteren het schilderwerk en geven u aan de hand daarvan een op maat gemaakt, vrijblijvende offerte. Een Meerjarenonderhoudsplan behoort hierbij ook tot de mogelijkheden.